Chelsea liet de fans zich eindelijk op hun gemak voelen

Chelsea liet de fans zich eindelijk op hun gemak voelen! Een 6-0 overwinning op Everton thuis. De partituur is erg mooi. Net als deze blauwe goedkope voetbalshirtsgeeft hij mensen altijd een mooi gevoel. Held nummer één is deze keer nog steeds Cole Palmer. Hij scoorde een perfecte hattrick in 29 minuten in de eerste helft en scoorde elk één doelpunt met zijn linkervoet, rechtervoet en kopbal. Het was de snelste in de geschiedenis van Chelsea!

doorgaan! De jongeman met nummer 20 voetbalshirt Chelseascoorde een strafschop na de tweede helft en staat momenteel op gelijke hoogte met Haaland op de topscorerslijst met twintig Premier League-doelpunten. Deze strafschop leidde echter tot interne onrust. Destijds wilden veel Chelsea-spelers strijden om de strafschop, wat belachelijk was.

Voor Everton die buitenshuis speelt, is 0-6 natuurlijk echt jammer. Deze ploeg heeft onlangs punten afgetrokken en staat onder grote druk om degradatie te voorkomen. Everton-manager Sean Dyche gaf toe dat dit de ergste nederlaag uit zijn coachingcarrière in 531 wedstrijden was.